Kirjoittaja Aihe: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu  (Luettu 10505 kertaa)

Poissa Jaakko.H

 • Tavallinen torppari
 • ***
Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« : 15 Lokakuu, 2012, 08:22:56 »
Terve!

Nyt on lennelty Quarkkeja (normi + SG) siten että suunnat alkavat löytyä sisällä ja takapihalla. Ihan perus lentoo, mutta tarkoitus on toki opetella myös kevyttä 3d räimettä. Nuo Quarkit on myös purettu ja kasattu pariin otteeseen. Ajatuksena on nyt askarrella Quarkeille kaveriksi isompi kopu. Olen noita vähän katellut, mutta aloittelijalle tämä vertailu ja valinta on liian hankalaa. Vaateina olisi kohtuu kokoinen, sähkö ja kokoamisen mielekkyys.

Toi Hirobo Lepton kiinnostaisi, mutta näitä foorumeita lukiessa on vähän tullut sellainen fiilis että ei välttämättä kuitenkaan. Mitä mieltä olette onko edelleen hyvä ostos? Vai kannataisiko vaihtaa merkkiä?

 
E3, D3, SDX, 700e, NX4, G380

Poissa Jussi.

 • Jäsen 2024
 • *****
 • Sekakäyttäjä (FPV/CP). Vuoden torppari 2013
  • Torppari 2013
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #1 : 15 Lokakuu, 2012, 09:17:36 »
Pikku disclaimer,  olen sotkeutunut Mikadon, MSH:n ja GAUI:n maahantuontiin mutta kirjoitan silti :)

Lepton on aika harvinainen vehje, ehkä vähän eilispäivän tekniikkaa mutta toki taattua hirobo-laatua, foorumiaktiiveista vee73 aikanaan lenteli tällä jossen väärin muista.

Leptonista päätellen kokoluokka on jossain 500:n korvilla, listaanpa tietämäni merkit  joihin saa kotimaasta kaikkia varaosia yleensä hyllystä.

Align T-REX 500, ehkä yleisin  500 kopteri, pitkä historia ja osaa ja osaamista saa nopeasti suomesta

GAUI 425, jos ei t-rex500 ole yleisin niin sitten tämä. Ehkä vähän eilispäivän kiikkutekniikka mutta edullinen (edullisin)  runko ja lentää ihan kauniisti. Osaa ja osaamista suomessa paljon.

MSH Protos, kenties jo kolmanneksi yleisin? 500 kopteri, kevyt, hyvä teho/painosuhde vakiosetupilla. osaa ja osaamista saa tähänkin nopeasti suomesta

Nämä siis samankokoisia vehkeitä.

Mikadolla on maahantuonti, mutta täyttä varaosavalikoimaa ei toistaiseksi ole kellään varastossa. .

Sitten jos mennään seuraavaan kokoluokkaan eli oikeasti 500-550millisiä lapoja pyörittävät niin kotimaisia, täyden varaosapalvelun vaihtoehtoja on tietääkseni vain kaksi. Gaui X5 ja T-REX 550.

Kaupat
Align: www.trex-store.com
Muut: www.thehelistore.com

Hirobokauppias Sabe onkin varmaan jo quarkki-pilotille tuttu.

Ehkä noin ylisummaan FBL kopterin lentoon vaikuttaa kaikkein eniten käytetty FBL boxi, Seuraavana omalla listalla ovat lavat, paino ja jäykkyys.
« Viimeksi muokattu: 15 Lokakuu, 2012, 09:30:59 kirjoittanut Jussi. »

Poissa jukka

 • Pro torppari
 • ****
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #2 : 15 Lokakuu, 2012, 09:54:57 »
Leptonin tekniikka nupin, rungon ja ohjausgeometrian osalta on hyvää. Teho orkkissetupilla on vaatimaton ( 4s) japerän pidon kanssa on ongelmia rajummassa ajossa. Toisaalta leijunnassa nuppi toimii hyvin. Lepton sopii siis paremmin rauhalliseen taitolentoon.
SAB Goblin 380 KSE
SAB Goblin 570 KSE
Hirobo Eagle 3 EP x4
JR forza 450
Futaba 18SZ

Poissa Jaakko.H

 • Tavallinen torppari
 • ***
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #3 : 15 Lokakuu, 2012, 12:49:21 »
Ok jos unohdetaan tuo Lepton (ellei jollain ole tarjota halpaa käytettyä), kumpi on parempi Gaui X5 vai T-REX 550? :-D Millanen kompo ja paljon pitää kärsiä jos haluu hifiä.

E3, D3, SDX, 700e, NX4, G380

Poissa Xen

 • Seniori torppari
 • *****
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #4 : 15 Lokakuu, 2012, 13:31:45 »
Molemmat on hyviä, paremmuus riippuu kuskista ja asioista joita haluaa painottaa. Trex 550E FBL super combo maksaa 740e, X5 FBL valituista osista riippuen 800e-1200e. X5-kittejä on tarjolla useampana variaationa, esim B-combo tarvitsee lisäksi vain servot. V-bar on nyt lähtökohtaisesti eri tasoinen vehje mitä 3GX, mutta hyödytkö siitä tässä vaiheessa on eri asia. Lisäksi hommattavaksi tulee tietysti 6S-akkuja ja riittävä latauskalusto.

Heitetään soppaan vielä yks ehdokas samasta kokoluokasta, Logo 500 super combo

Poissa Sandu

 • Seniori torppari
 • *****
 • no... onhan se vaikeeta, jos ei osaa
  • Heliteam Nummela
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #5 : 15 Lokakuu, 2012, 16:45:58 »
V-bar on nyt lähtökohtaisesti eri tasoinen vehje mitä 3GX, mutta hyödytkö siitä tässä vaiheessa on eri asia.

No tietysti aina kannattaa ottaa niin hyvä kuin mahdollista niin oppiminen on nopeampaa, eikä tartte tapella vehkeiden kanssa. X5 on todella hyvä ja pystyvä kopteri, rauhallinen lentely on mahdollista samaten kuin kova 3D rääkki. Alignin 550E on huomattavasti painavampi kopteri. X5 teho/paino suhde on siis kohdallaan. Tuo Logo 500 super combo on kyllä todella edullinen kopteri, sekin on todella kevyt mutta ei aivan niin räväkkä mitä X5, tässä huonona puolena aloittelijalle juuri tuo hankalampi varaosien saatavuus. X5 kopterissa ei oikeastaan ole mitään päivitettävää. Saa siihen muutamaa eri päivitysosaa. Aligneihin saa sitten vaikka minkälaista päivitysosaa. Mutta tuo X5 premium olisi lentovalmis lukuunottamatta vastaria ja akkua ja kombossa olevat palikat ovat hyviä, Vbar on parasta mitä rahalla saa. Mutta ei näissä missään pahasti metsään mene.

Poissa Jaakko.H

 • Tavallinen torppari
 • ***
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #6 : 15 Lokakuu, 2012, 17:54:31 »
Ok. Kiitoksia tiedosta. Millanen operaatio ton X5:n askartelu on? Meneekö ohjeiden mukaan vai pitääkö soveltaa? Tarvitaanko jotain spessutyökaluja?  Miten muuten yleisesti meneekö ukoilla helposti vaimolle läpi 1K+ euron lelun hankinta? Pimitättekö hinnat?

J.
E3, D3, SDX, 700e, NX4, G380

Poissa Sandu

 • Seniori torppari
 • *****
 • no... onhan se vaikeeta, jos ei osaa
  • Heliteam Nummela
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #7 : 15 Lokakuu, 2012, 18:06:08 »
Helposti noi menee kasaan ohjeiden mukaan, ei tartte soveltaa mitää. tarttet 1,5mm 2mm, 2,5mm ja 3mm kuusiokolot ja tota 3mm vissii kaks, taitaa ne olla leparin päässä, jos en väärin tiedä, mutta kuitenkin tulevaisuutta ajatellen ei haittaa vaikka kaikkia kokoja olisi 2kpl, alignin 4 in 1 driveri on hyvä ja halpakin. linkkipihdit on myös yks, sitte kolvia, ja rasvaa painelaakereihin, tosin paketissa tulee tätä mukana ja samoin lukitetta. ja jonkinlaiset pienemmät pihdit. VBar on helppo säätää, kun katsoo MRmelin säätövideoita ja tekee vbar softan mukaan.

Tästä kopterivaimo jutusta oli säiekin jossain täällä. Osa kertoo vain puoli totuutta osa kaiken. Jotkut pitää jotkut ei, jotkut jopa tukee rahallisesti ;D

työkalu

edit. myös jonkinlainen lapakulmamittari, FBL tapauksessa digitaalinen mielellään. http://www.fast-lad.co.uk/store/rclogger_digital_pitch_gauge_40001rc-p-13669.html
« Viimeksi muokattu: 15 Lokakuu, 2012, 18:08:32 kirjoittanut Sandu »

Poissa njs

 • Jäsen 2024
 • *****
 • RC-Kopterit Ry #65
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #8 : 18 Lokakuu, 2012, 20:44:02 »
Heitetään soppaan vielä yks ehdokas samasta kokoluokasta, Logo 500 super combo

Helifreakistä tullut luettua tästä sen verran, että vaikka tämän valitsisin tällä hetkellä jos 550 kopua hakisin niin kannattaa pitää mielessä, että tuo nopari on pikkuisen alimitoitettu. Eli mukana tulevalla pinionilla ja sen myötä n. 1900-2000 kierroksilla kopu toimii oikein hyvin. Mutta jos haluaa kunnolla laittaa kierroksia ja vaihtaa suuremman pinionin niin myös nopari pitää sitten vaihtaa johonkin 90-100A malliin.

Ok. Kiitoksia tiedosta. Millanen operaatio ton X5:n askartelu on? Meneekö ohjeiden mukaan vai pitääkö soveltaa? Tarvitaanko jotain spessutyökaluja?

Tämä oli eka kopu jonka rakensin kitistä ja oli kyllä todella helppo kasata. Yksinkertainen rakenne ja kaikki osat meni paikoilleen säätämättä.

Poissa Xen

 • Seniori torppari
 • *****
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #9 : 18 Lokakuu, 2012, 22:07:03 »
Helifreakistä tullut luettua tästä sen verran, että vaikka tämän valitsisin tällä hetkellä jos 550 kopua hakisin niin kannattaa pitää mielessä, että tuo nopari on pikkuisen alimitoitettu.
Luin ihan samoja juttuja. Valmistaja on aikas tuntematon ja turvamarginaali lienee pienehkö. En vain halunnut tässä alkaa rankkaamaan yksittäisiä osia kun kokonaisuutta haetaan. Mutta raapaistaan paketit auki..

Kannattaa huomata, että Alignin nopari on myös 70A. Kuka sen on valmistanut, paljoko se oikeasti kestää? En tiedä nykyisten tilannetta, mutta useampi vuosi sitten laatu ei ollut kaksista (=huonoja seassa). Gauille Hobbywing on tehnyt pidempään nopareita ja Platinum 100A näkyy olevan kitissä. Pitäisi olla hyvä. Govin osalta mikään ei taida olla kaksinen.

HK-4020 (joka siis X5:n kitti-mottikin on) ei ainakaan liian tehokas ole tuohon kokoluokkaan. 600MX pesee tässä tapauksessa kilpakaverinsa aikalailla. Tuollainen 1.8kW on aika passeli määrä 500-kokoiseen eikä sielläkään ole liikaa. 6S-akuille kovaa kyytiä joka tapauksessa eli ne halvimmat perusakut voi unohtaa näiden kanssa.

Align DS610 = Savox SH-1257TG, Align DS620 = Savox SH-1258TG ja Align DS650 = Savox SH-1290MG. Kaikki hyviä ja luotettavia servoja. DS620 perällä on kyllä vähän hidas, peruslentoon jees. Gauin premium HV-servoista ei mitään hajua, kuka tekee ja miten luotettavuus?

FBL-yksikköjen osalta peli selvä, V-Bar pesee 3GX:n selkeästi. Kannattaa huomata, että Gauin v-bariin pro-päivitys maksaa $99 ja Mikadon päivitys $45.

Edgen FBL -lavat ovat loistavat. Alignin 3G -lavat ovat aika notkeat (ainakin 500-sarjassa) verrattuna Edgeihin ja rasahtavat helposti rikki. Toisaalta säästää muuta mekaniikkaa. X5-kitin lavoista ei juuri ole tietoja, ovatko "oikeat" FBL-lavat (Edget ovat, Alignit eivät)? Gauin 425 CF -lavat (FB-kopuun) olivat ainakin jäsäkät, särkemistä en ehtinyt kokeilemaan. Noita kahta ekaa kylläki laitettu päreiksi ::)

Kuten sanottua, kaikki ovat hyviä koptereita omine hyvine ja huonoine puolineen. Liika tieto vaan lisää tuskaa  ;D
« Viimeksi muokattu: 18 Lokakuu, 2012, 22:16:00 kirjoittanut Xen »

Poissa zxiicci

 • TLR-Insraktori
 • Seniori torppari
 • *****
 • Lajin helppous viehättää!
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #10 : 18 Lokakuu, 2012, 22:50:02 »
Luin ihan samoja juttuja. Valmistaja on aikas tuntematon ja turvamarginaali lienee pienehkö. En vain halunnut tässä alkaa rankkaamaan yksittäisiä osia kun kokonaisuutta haetaan. Mutta raapaistaan paketit auki..

Kannattaa huomata, että Alignin nopari on myös 70A. Kuka sen on valmistanut, paljoko se oikeasti kestää? En tiedä nykyisten tilannetta, mutta useampi vuosi sitten laatu ei ollut kaksista (=huonoja seassa). Gauille Hobbywing on tehnyt pidempään nopareita ja Platinum 100A näkyy olevan kitissä. Pitäisi olla hyvä. Govin osalta mikään ei taida olla kaksinen.

HK-4020 (joka siis X5:n kitti-mottikin on) ei ainakaan liian tehokas ole tuohon kokoluokkaan. 600MX pesee tässä tapauksessa kilpakaverinsa aikalailla. Tuollainen 1.8kW on aika passeli määrä 500-kokoiseen eikä sielläkään ole liikaa. 6S-akuille kovaa kyytiä joka tapauksessa eli ne halvimmat perusakut voi unohtaa näiden kanssa.Xen kokoluokkahan on 550, ei 500 :)

Hackerhan taitaa olla jenkkiläinen pitkän linjan BL moottorien valmistaja. Laatu pitäisi olla todella hyvää, mutta omakohtaista kokemusta ei ole.
Tosin liian pieni nopari on aina liian pieni nopari.

Paperilla nuo scorparin mosan specsit on huonommat kuin alignin, mutta yhdistettynä kevyeeseen X5seen niin meno on aivan hillitön. En laittaisi tehokkaampaa mosaa.
Teho ero X5 ja trex 550 välillä on todella iso X5n hyväksi! Kuin yö ja päivä. X5 on myös paljon ketterämpi kuin trex 550 joka johtuu kevyestä rakenteesta ja paremmasta painopisteestä.
X5 käyttää 3800-4400 6s akkuja kun taas trex 550 käyttää 5000mah 6s akkuja. Molemmilla kopuilla kuitenkin samalento aika.

Jos ei ole rahasta kiinni kumman otat niin ota ihmeessä X5!

Moottori eroista vielä:
Vakio scorppari 4035 jatkuvaa 3.5kw verrattuna vakio 700mx 4kw jatkuvaa paperilla. Niin scorpparissa on huomattavasti enemmän tehoa ja teho piikki on paaaaaaaaljon parempi.
Align mosien magneetit taitavat olla aika paljon scorpparin mosien magneetteja huonompia.

Eli allun padoissa on noita autohifistä tuttuja mainos watteja aika paljon! Paperilla parempi, mutta käytönnössä huonompi!

Poissa Jussi.

 • Jäsen 2024
 • *****
 • Sekakäyttäjä (FPV/CP). Vuoden torppari 2013
  • Torppari 2013
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #11 : 18 Lokakuu, 2012, 23:04:32 »
Ok. Kiitoksia tiedosta. Millanen operaatio ton X5:n askartelu on? Meneekö ohjeiden mukaan vai pitääkö soveltaa? Tarvitaanko jotain spessutyökaluja?  Miten muuten yleisesti meneekö ukoilla helposti vaimolle läpi 1K+ euron lelun hankinta? Pimitättekö hinnat?
Taisit olla pääkaupunkiseudulta?
Tule piipahtamaan lauantaina aamupäivästä tuonne http://www.kopterit.net/index.php/topic,17420.0.html niin pääset ainakin X5:sta ja Espoon kopterikermaa ihmettelemään, voin ottaa X5:en mukaan ja toki lennättääkin jos saadaan senverta raivattua ettei tartte kädestä lähettää :P

Kunnossa oleva vaimo menettää kiinostuksensa koptereiden hintaan melko nopeasti, mutta alussa voi kannattaa puhua lähinnä kittihinnoista ilman lapoja/sähköjä ja vaan todeta että "ja sit jotain sähköjä, niinku johtoja ja servoja päälle".Poissa Xen

 • Seniori torppari
 • *****
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #12 : 18 Lokakuu, 2012, 23:14:00 »
Xen kokoluokkahan on 550, ei 500 :)
Juu, en kai ole muuta väittänytkään?  :P Ei ole tuosta kokoluokasta omakohtaista kokemusta, vaan ovat Gaui 425/Trex 500ESP -kopuista.

Eli allun padoissa on noita autohifistä tuttuja mainos watteja aika paljon! Paperilla parempi, mutta käytönnössä huonompi!
J@nilla tais olla ihan käppyrääki 600MX-mosasta (tosin 12S-versio) ja jos en ihan väärin muista, niin kyllä sieltä tehoa irtosi. Pienen "säädön" jälkeen sitten vähän enemmän  ;D  Ja sitä paitsi, nuohan vain kertovat tehonkestosta, ei siitä paljonko ne todellisuudessa ottavat tehoa. Eli "mainoswatteja" yhtälailla  ;)

Jos ei ole rahasta kiinni kumman otat niin ota ihmeessä X5!
Tuopa se taitaa olla ainut syy miksi noita on aika vähän liikenteessä. Uudet v-bar-combot varmaan lisäävät kiinnostusta. Logo yrittää samaa super combollaan.

vaan todeta että "ja sit jotain sähköjä, niinku johtoja ja servoja päälle".
Repesin  ;D
« Viimeksi muokattu: 19 Lokakuu, 2012, 07:51:00 kirjoittanut Xen »

Poissa Jaakko.H

 • Tavallinen torppari
 • ***
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #13 : 19 Lokakuu, 2012, 13:22:46 »
Kiitokset kommenteista. Helsingissä asun. Lauantaille on jo menoa, joten silloin en valitettavasti pääse paikalle. Tuon X5 ja muitakin on kyllä hyvä nähdä livenä ennen tilaamista.  Tän hankinta täytyy sovitella jotenkin siten että ei aiheuta kotona liikaa närää. Kamerahommissa on "helppoa" ujuttaa uusi linssi kameralaukkuun ja olla hiljaa. Ison askarreltavan kopterin osalta ei oo tota optiota.
E3, D3, SDX, 700e, NX4, G380

Poissa Teemu K

 • Seniori torppari
 • *****
 • RC-Kopterit ry #46, Kainuun lennokkiseura, SIL
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #14 : 19 Lokakuu, 2012, 13:28:20 »
Lainaus
Ison askarreltavan kopterin osalta ei oo tota optiota.

Sitten kun saat sen yhden "ison" kopterin, niin eihän kukaan huomaa jos toinen ilmestyy viereen  ::)
+ kun kopujen osia on ympäri kämppää niin niiden joukkoon voi myös piiloittaa yhden pikkukopterin  ;D
2013 DX8, T-rex 600E Pro, Icharger 4010 Duo
2012 Gaui 425, I charger 106b
2011 T-rex 450 pro FBL BeastX, Phoenix 4.0, Spektrum dx6i
2009 Big lama

Poissa Jaakko.H

 • Tavallinen torppari
 • ***
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #15 : 19 Lokakuu, 2012, 13:57:32 »
Heh, sama juttu oli ton Quarkin kanssa. Hallitus ei huomannut mitään eroo vaikka toisessa on valot ja toisessa ei.

J.
E3, D3, SDX, 700e, NX4, G380

Poissa JuhoV

 • Seniori torppari
 • *****
 • RC- Kopterit Ry #278
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #16 : 19 Lokakuu, 2012, 17:18:46 »
Heh, sama juttu oli ton Quarkin kanssa. Hallitus ei huomannut mitään eroo vaikka toisessa on valot ja toisessa ei.

J.
Meillä huomaa ja joka kerta kun tulee uusia leluja. Mitään ei näköjään voi piilottaa.

Olenkin tullut johtopäätköseen että pitää rehellisesti kertoa että aion hankkia tällaisen, nyt sitten hankin sen ja se varmaan tulee kohta.

Sen sijaan tuota voi hyvin käyttää että kertoo kitin hinnan ja sanoo että tämä tarvii vielä vähän "johtoja". Tosin emäntä alkaa ymmärtää että ne  "johdot " tuppaa maksamaan.  :P
Trex 450 pro (Brain)
Gaui X5 (Brain)
Futaba T8FG Super

Poissa Jaakko.H

 • Tavallinen torppari
 • ***
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #17 : 02 Joulukuu, 2012, 11:21:40 »
Posti toi vimein iskälle uudet lelut (trex 450 & 700). Näillä mennään vähän aikaa. Kiitoksia hyvistä neuvoista!
E3, D3, SDX, 700e, NX4, G380

Poissa zenix

 • Seniori torppari
 • *****
 • RC-Kopterit Ry #0236
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #18 : 02 Joulukuu, 2012, 12:01:56 »
Ei muutakun kokeneempien kanssa kentälle, kun sen aika tulee!
Futaba T8FG Super

Poissa mnentwig

 • Elävä Legenda
 • *****
 • this sentence no verb
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #19 : 02 Joulukuu, 2012, 12:48:16 »
Posti toi vimein iskälle uudet lelut (trex 450 & 700). Näillä mennään vähän aikaa. Kiitoksia hyvistä neuvoista!

Hi,

if I got this right and you're going from Quark to 700, I would strongly recommend that you get someone's help.
Apologies if I sound patronizing - maybe you know what you're doing. If so, please carry on :)

Now, many beginners don't know what they are doing. That's part of the hobby - live and learn.
For example, it takes a surprising amount of practice just to tighten a screw "properly", even with threadlock. Especially with Align, where you always walk a thin line between "not tight enough" and "stripped".

As a "test pilot" I remember losing two tail rotors on beginner-built helis (600+700). And, better that it happened to me, and not to a newcomer who allows the whole family to stand nearby for the "T-Rex 700 first flight accident (graphic!)" youtube video.

If you have need of a "test pilot" or need some help in general, feel free to send me a PM (if English is OK).
« Viimeksi muokattu: 02 Joulukuu, 2012, 13:03:01 kirjoittanut mnentwig »

Poissa Jaakko.H

 • Tavallinen torppari
 • ***
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #20 : 02 Joulukuu, 2012, 13:10:15 »
hi,

I bought those from xen. 700 is currently without servos in many pieces. I will use 450 (build up by xen) for the training and 700 will stay boxed until i learn to fly 450.

Jaakko
« Viimeksi muokattu: 02 Joulukuu, 2012, 13:11:58 kirjoittanut hyvarjaa »
E3, D3, SDX, 700e, NX4, G380

Poissa mnentwig

 • Elävä Legenda
 • *****
 • this sentence no verb
Vs: Lepton EX, Mikado, T-REX vai joku muu
« Vastaus #21 : 02 Joulukuu, 2012, 13:45:11 »
hi,

I bought those from xen. 700 is currently without servos in many pieces. I will use 450 (build up by xen) for the training and 700 will stay boxed until i learn to fly 450.

Jaakko
sounds like a plan... If you can handle a 450 confidently, the 700 won't give you any problems, as everything seems to happen in slow-motion. Well... with 1500 headspeed, not 2300 :)

PS: in case you're looking for servos, I can sell a set of 3 brushless Outrage BL 9180 from a working heli (last tested yesterday) for €205 shipped (fastlad: around €410 shipped). I want to replace them with Align BL700H, to have the same in both X7.
« Viimeksi muokattu: 02 Joulukuu, 2012, 13:50:02 kirjoittanut mnentwig »

 

Vastaavat aiheet

  Aihe / Aloittaja Vastauksia Uusin viesti
Lepton EX

Aloittaja Pete « 1 2 ... 7 8 » Hirobo Sähkö

192 Vastauksia
68701 Lukukerrat
Uusin viesti 02 Toukokuu, 2013, 09:25:00
kirjoittanut vee73
3DX/HDX 500 (Hirobo Lepton klooni)

Aloittaja seppomikael « 1 2 3 4 » Kloonit

99 Vastauksia
44139 Lukukerrat
Uusin viesti 11 Huhtikuu, 2008, 14:31:57
kirjoittanut Anzelmi
28 Vastauksia
38563 Lukukerrat
Uusin viesti 14 Huhtikuu, 2008, 13:50:09
kirjoittanut Ville Erkkilä
14 Vastauksia
8198 Lukukerrat
Uusin viesti 13 Joulukuu, 2008, 14:01:03
kirjoittanut Vispilä
2 Vastauksia
4451 Lukukerrat
Uusin viesti 26 Marraskuu, 2015, 23:49:54
kirjoittanut Tohtori R