Kirjoittaja Aihe: Liikkeiden suorittaminen  (Luettu 4044 kertaa)

Poissa Vispilä

  • Seniori torppari
  • *****
    • www.virtualworx.fi
Liikkeiden suorittaminen
« : 23 Syyskuu, 2008, 17:54:25 »
Freestyle 3D eroaa Faista kait eniten siinä mielessä, että ei periaatteessa ole muuta arvosteluperiaatetta kuin näyttävyys ja kaikkien ominaisuusten hyödyntäminen. Freestylessä ei ole varsinaisia sääntöjä paitsi aikaraja. Set Manouvers ohjelmassa suoritetaan tietyt etukäteen listasta valitut temput mahdollisimman puhtaasti F3C tyyliin huutajan kanssa. Laitteiden toimivuus on tärkeää, koska tehoa tarvitaan kaikki mikä irti lähtee (joka ei usein silti riitä  :P).


Ensiksi on ehkä hyvä selvittää Piro flipin ja Chaoksen ero, koska ne sekoitetaan toisiinsa (jopa Anal Stabon DVD:llä on piroflippiä sanottu chaokseksi   :o):

"The difference between a pirouetting flip and the Kaos was that with a Kaos, the axis of the flip changes throughout the maneuver. With a correct pirouetting flip, it doesn’t."

Eli

"Piroflipin ja Chaoksen ero on se, että Chaoksessa flippaussuunta vaihtuu tasaisesti koko liikkeen ajan, mutta oikein tehdyssä piroflipissä se pysyy samana."

Piroflip on tästä syystä paljon helpompi tehdä, chaos vaatii jatkuvaa erilaista ajoitusta. Kotimaista keskustelua tästä:

http://www.kopterit.net/index.php?topic=1060.0 ja
http://www.kopterit.net/index.php?topic=2392.0


Kun uusia liikkeitä opettelee, niin sopivan kokoiset liikkeet on se avain, kun tikun iskee naama irvessä laitaan niin tarkkuus kärsii ja moottori kuristuu eikä jaksa enää vääntää, jolloin perä yleensä päästä irti ja koko liike menee pipariksi  :-\. Pitch timing on se tärkein juttu koko hommassa ja kun sitä käyttää oikein niin kierrokset pysyy vakiona ja kaikki toimii hyvin.

Yleensä  ;D

Chaoksen periaate välttävästi suoritettuna ekan kerran videolle saatuna.

http://www.vimeo.com/1435193


-op-
Virtual Worx / Skycat.pro

"Now it's going somewhere"

 

Vastaavat aiheet

  Aihe / Aloittaja Vastauksia Uusin viesti
Kysymys liikkeiden suorittamisesta

Aloittaja mrsaila « 1 2 » Popular

34 Vastauksia
27305 Lukukerrat
Uusin viesti 10 Tammikuu, 2011, 21:41:45
kirjoittanut HJK