Kirjoittaja Aihe: Etsivätoimisto T&T  (Luettu 403 kertaa)

Poissa Pekka

  • Jäsen 2018
  • *****
  • Jokainen tsäänssi lentää on mahdollisuus torpata.
Etsivätoimisto T&T
« : 12 Kesäkuu, 2018, 12:04:18 »
"T&T - jotta Sinä voisit lennättää rauhassa"

Näillä sanoilla TeroS:n ja Tohtori R:n Etsivätoimisto T&T mainosti toimintaansa. Toimiston erikoisalueena oli rc-koptereihin liittyvät epäselvyydet, joita oli viime aikoina tapahtunut valitettavan paljon. Kadonneita koptereita, pahaa mieltä ja paljon epäilyksiä oli liikkeellä. 

-------------------------------
-------------------------------

Herrat aloittivat  jokaisen päivänsä toimistolla hakemalla fiilistä ja yhteishenkeä AC/DC:n kappaleesta T.N.T, joka lausuttuna kuulosti kovasti samalta kuin heidän firmansa nimen loppuosa englanniksi: T and T. Heilutettiin nyrkkiin puristettuja käsiä samalla, kun laulettiin käheällä äänellä kappaleen sanoja yhtyeen vokalistia matkien. Eikä volyyminappi ollut tosiaankaan turhan pienellä.

Tästä oli jo seurannut pientä ongelmaakin, sillä yläkerran leskirouva Irma oli niin sanotusti vetänyt herneen nenäänsä.

- LOPETTAKAA SE HUUATTAMINEN, JUMALISTE!!! oli Irma huutanut Terolle ja Tohtorille.

Herrat olivat hoitaneet homman maksamalla pikkaisen lisää vuokraa toimistostaan ja pyytämällä isännöitsijää selittämään asiaa talon asukkaille.

"Raskas työ - raskaat huvit" oli selitys, joka hyväksyttiin asukkaiden keskuudessa. Ja se, että meteliä tulisi vain virka-aikaan.

Lopulta tilanne sai hieman hullunkurisen käänteen, kun Irma tutustui, aluksi vastentahtoisesti, AC/DC:n musiikkiin. Lopputulos oli kuitenkin se, että nykyään Irman saattaa nähdä yhtyeen konsertissa missä päin maailmaa tahansa…

-------------------------------
-------------------------------

Ensimmäisenä kadonneesta kopterista oli ilmoittanut Jaska.

- Mun kuussatanen nitro on kadonnut! Jaska sanoi Terolle.

- Jaha, vai niin. Ikävä juttu. Missä olet nähnyt kopterin viimeksi? Tero kysyi.

- Ämmässuolla.

- Ja missähän se kopteri mahtaa tällä hetkellä olla?

- NO SITÄHÄN MÄ TULIN TÄNNE SELVITTÄMÄÄN TEIÄN KANSSA!

- Tosiaan joo, sori. Kyä ollu vähä lyhyet yönet viime aikoina. Mutta jatketaan.

Edellä kuvatusta pienestä takkuilusta huolimatta Tero sai tarpeelliset taustatiedot selville Jaskalta. Ja vastaavat vierailut toistuivat tulevina päivinä. Hayabusalta oli kadonnut kopteri kustakin kokoluokasta. Wilikin Protos, samiwhatin iso nitro, Viltsun ja Anselmon kisakoneet ja paljon muiden omistajien koptereita. Kaikki kadonneet.

Selvittelyissä katoamisissa paljastui yksi yhteinen tekijä tai pikemminkin henkilö ja Etsivätoimisto T&T laittoi homman yhden kortin varaan.

-------------------------------
-------------------------------

Pallero pyydettiin toimistolle muka todistajanlausuntoa antamaan.

Yllätys oli melkoinen, kun Tohtori R vei Palleron kuulusteluhuoneeseen, laittoi tuolin väärinpäin, nojasi käsillään selkänojaan ja tuijotti Palleroa. Mitään Tohtori ei sanonut. Aikansa tuijotettuaan Tohtori nousi tuolista, käveli Palleron taakse, piti toisen "tuijotustaidepaussin" ja huusi:

- TUNNUSTA!

Muuta ei tarvittu.

- NOKU NIILLÄ ON ENEMMÄN KOPUJA KUIN MULLA! Pallero kyynelehti. Hän tunnusti kaiken.

Hän oli onnistunut pöllimään ja jemmaamaan kopterit lennätyskeikoilla kiinnittämällä muiden huomion muualle hetkeksi aikaa ja sitten esittämällä muka tietämätöntä ja osallistumalla etsintöihin. Varsin klassinen tapaus toimintatavoiltaan siis.

Ja tarkoitus hänellä oli ollut vain piilottaa kopterit enemmän tai vähemmän pitkäksi aikaa eikä myydä saati rikkoa niitä.

-------------------------------
-------------------------------

RC-Kopterit ry:n Rangaitsemisvaliokunta kokoontui. Neuvottelujen jälkeen päädyttiin siihen, että Pallero joutuisi kahden vuoden ajan hoitamaan Ämmässuon kenttää palkatta sisältäen kontin siivouksen, nurmikon ajon, makkaran paiston lennättäjille ja kaikkea muuta. Lentokieltohan tuli ilman muuta samaksi ajaksi.

Ihmiset osoittivat kuitenkin henkisen suuruutensa, koska kukaan ei halunnut tehdä keissistä viranomaisasiaa. Niin säälittävä Palleron esitys oli ollut.

Etsivätoimistolle T&T tapaus oli voitokas; läpimurto tutkinnassa melkein heti! Eikä Ämmässuon kenttä ole koskaan ollut niin hyvässä kunnossa kuin Palleron suorittaessa rangaistustaan…
Goblin 770 Competition / Futaba T8FG / Real Flight 7 / EEKk - Etelä-Espoon Kopteriklubi

Poissa TeroS

  • Nörtinpentu - Valiotorppari
  • Yyberfyyrer Torppari
  • *****
  • RC-Kopterit SIL-LeT SIL-TT TreRC
Vs: Etsivätoimisto T&T
« Vastaus #1 : 12 Kesäkuu, 2018, 19:33:07 »
Tulee siisti kenttä! 🤣

Terveisii Rovaniemeltä, sai hymyn huulille