Kirjoittaja Aihe: Torstain 2.6 tilauksista  (Luettu 4152 kertaa)

Poissa VERTICAL

  • Moderator
  • *****
    • VERTICAL Hobby
Torstain 2.6 tilauksista
« : 05 Kesäkuu, 2016, 12:23:32 »
Palvelin, jolla Vertical Hobby:n verkkokauppa on oli mennyt nurin torstain ja perjantain välisenä yönä.  Palveluntarjoaja oli palauttanut tietokannat keskiviikko-torstai yön väliseen tilaan ja näin siis torstain tilaukset olivat hävinneet verkkokaupastamme. Niitä koitettiin perjantaina palauttaa palveluntarjoajan toimesta, mutta se ei onnistunut..

Torstain ns. virka-ajan tilaukset meillä oli tulostettuna ja ne on palautettu käsin. Torstain illan tilaukset on vielä hukassa ja ne palautetaan maanantaina varmuuskopiosta käsin.

Eli siis jos olet tehnyt tilauksen verkkokaupastamme torstaina 2.6 klo 17-24 välillä, niin nämä tilaukset voidaan nyt käsitellä vasta maanantaina em. syistä.
Samasta syystä myös tilit, jotka on luotu torstaina 2.6, eivät ole nyt verkkokaupassamme.

Pahoittelut tästä aiheutunutta tilausten toimitusten viivästystä.

Näitä ongelmia on tänä vuonna ollut aikaisemminkin, joten olemme nyt siirtämässä verkkokauppaamme toiselle palveluntarjoajalle. Siirrosta tulee vielä lyhyt katkos verkkokauppaamme, mutta tiedotamme asiasta kun tiedämme sen aikataulun. Todennäköisesti tuo on kuitenkin ensi viikon perjantaina. Uudella palvelimella on nyt myös SSD levyt, eli sivustosta tulee myös samalla vieläkin nopeampi. Uusi palvelin on ollut jo testikäytössä useamman viikon ja testattu nopeammaksi.
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille!.
Kopterit, Multikopterit, Lennokit, Autot, Tankit. 10 vuotta ammattitaitoista palvelua harrastajilta.