Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Radio-ohjaimet, servot, gyrot ja lisävarusteet / Vs: Jumper T16 opentx
« Uusin viesti kirjoittanut Johny tänään kello 12:29:43 »

Joshualla on ainakin pari videon pätkää tuon käyttöönotosta ja perus setupeista, tosin quadi painotteista vaan kai noista jotain saa irti.
Käyttöliittymähän on vastaava kuin esim Taranis Q X7:ssa, sen manuaaleista voi kans löytyä apuja.2
Radio-ohjaimet, servot, gyrot ja lisävarusteet / Jumper T16 opentx
« Uusin viesti kirjoittanut 338federal tänään kello 00:38:32 »
Moi. Yks kaveri tarvis apuu jumper T16 opentx radion säädöissä. Koppu olis aluks blade 230S. Manuska T16 on pelkää hepreaa. Aika uus radio markkinoilla toi jumper T16.
3
Muu keskustelu / Vs: Ideoita rc-kopteri-harrastuksen elvyttämiseksi
« Uusin viesti kirjoittanut Dutchman 24 Tammikuu, 2020, 21:05:55 »
Tiedä tuosta elvytyksestä, mutta tialstojen mukaan näyttää marras-joulukuun tietojen perusteella ainakin käyttäjiä kopterit.net:ssä olevan.
Mitähän kivaa 1.12 on menny minulta ohi, kun tuollainen käyttäjä ryntäys on ollut?
No mä oon matipan kanssa samaa mieltä. Muistelisin, että suurin keskustelunosaanottajat olisi ollut aikaisemmin enemmän. Ajankohta oli muistaakseni messun jälkeinen pohdinta messuista, ja tuomisista. Silloin aiheena oli pop pop-veneet.  ;D
4
Flight controllerit / Apuva TBS Geminin asennukseen Keski-Suomessa
« Uusin viesti kirjoittanut masala 22 Tammikuu, 2020, 10:54:07 »
Hei
Löytyisikö asiantunteva jelppimään Geminin colibri-fc:n bindaamisongelmaan. Cleanflight asennettu mutta en saa armattua sitä ohjelmaan enkä Spectrumiin.
Olis varmaan tarpeen katsoa paikanpäällä; sijainti mielellään Keski-Suomessa. Kopteri on nyt seissyt muutaman kuukauden, olis mukava jo saada se lentämäänkin.
Pistä yv:ä niin katsotaan asiaa eteenpäin.
5
Radio-ohjaimet, servot, gyrot ja lisävarusteet / Vs: Servon asennusprikkoja - mistä?
« Uusin viesti kirjoittanut V-P Sutinen 21 Tammikuu, 2020, 21:21:42 »
alumiinisestä pop niitistä hattu jonka lyhennät ulkohalkaisja 5mm reikä 2,4mm laipan halkaisija 6,4mm ja pituus noin 9mm

No jopas... Täytyypä kokeilla.  :)
Löytyis edes alumiini- tai nylonprikkoja halkaisijaltaan 5 mm (ja reikä 2,5 mm) niin saisi sen servon korvakkeen reiän sopivaksi. Päälle sitten hiilikuituliuska -> pysyy.

Tuo KST:n reikäkoko on vähän ongelmallinen. Muilla merkeillä on pienempi reikä - löytyisi ihan valmiinakin noita puslia.
6
Pohdiskelen Vbar mini Blue Linen (vm. 2012) korvaajaksi Brain kakkosya. Kannattaako? Vbar on periaatteessa ihan ehjä mutta hiukan jo ikääntynyt.

Riippunee vahvasti käyttötarkoituksesta. Brain2 taisi tuupata ulos jotain telemetriaa, joka yhteensopiva joidenkin systeemien kanssa. Eli jos tuota haluaa tai pystyy muun laitteiston osalta hyödyntämään, niin sitten vaihto voi olla kannattava. Lentopuolelle tuskin on odotettavissa mitään parannusta vaihdolla.
7
Radio-ohjaimet, servot, gyrot ja lisävarusteet / Vbar Mini vs. Brain 2 - kannattaako vaihtaa?
« Uusin viesti kirjoittanut Picofly 21 Tammikuu, 2020, 20:20:30 »
Pohdiskelen Vbar mini Blue Linen (vm. 2012) korvaajaksi Brain kakkosya. Kannattaako? Vbar on periaatteessa ihan ehjä mutta hiukan jo ikääntynyt.
8
Setupit koneittain / Vs: Super Cp
« Uusin viesti kirjoittanut HJK 20 Tammikuu, 2020, 08:24:35 »
En ymärrä mitä päivittämistä Devo 7E mankassa on? Riittää kun säätelet ohjeen mukaiset asetukset ja niillä Super CP lentää!

Lähettimen firmiksen "Devention" päivitys on ihan syvältä? Walkera ei sitä tue, eikä mallikohtaisia säätöjäkään liene enää saatavissa. Vanhimmat alkusarjan Super CP`t paranee kopterin päivityksestä, mutta uutta päivitystä ei liene enää tarjolla?

Walkera luopui taannoin kokonaan CP-koptereista ja keskittyi kokonaan dronetuotantoon. Valmistaja sitoutui tuottamaan kopterien varaosia muutamaksi vuodeksi. Ilmeisesti joidenkin kopterimallien valmistus on jatkunut kysynnän mukaan, sillä kestosuosikkeja on yhä laajalti saatavissa (kuten Super CP).

Tulevaisuus on kuitenkin pienten alle 250g painoisten minikopterien! Kukapa tietää miten Walkera reagoi tähän uuteen markkinarakoon? - sillä onhan Walkera aikansa edelläkävijä minikoptereiden kehittäjänä. Yli 250g painavammat kopterit on jo kansainvälisesti luvanvaraisia lennätettäviä! - mikä vakuttaa jo vahvasti markkinoilla.
9
Monitorit & Videolasit / Vs: DJI digital FPV system
« Uusin viesti kirjoittanut Picofly 19 Tammikuu, 2020, 20:31:11 »
Tänään sain ensilennolle jo jonkin aikaa suunnittelupöydällä olleen FPV-projektin. Printtasin Keskustakirjasto Oodin 3D-tulostimella Goblin Fireballiin asennuslevyn DJI:n digilähetintä ja kameraa varten. Sähköt videolinkki saa Vbarin vapaasta vastariliittimestä (8,4V), joten johdotus hoitui suhteellisen siististi. FPV-paketti on sen verran pieni, että canopy mahtuu hyvin koko komeuden päälle. Ensilennot tein ilman canopyä mutta jatkossa varmaankin työstän canopyyn reiän kameraa varten.

Neitsytlento sujui ok. Videolinkki toimi hyvin ja kuvayhteys oli täysin virheetön. Ja mikä parasta, kopteri palasi ensilennolta ehjänä kotiin.
10
Lennätyspaikat / Vs: Tampere (ja lähialueet), lennättämässä
« Uusin viesti kirjoittanut TimoK 19 Tammikuu, 2020, 16:04:30 »
Mites nyt muka silleen?  :o

Mitenkäs noissa Jeteissä ne tikut liikkuu? Meinaan, että onko niidenkin liikkeissä "nurkat", vaikka onkin pyöree se reikä kotelossa tikun juuressa. Kiinnostais vaan Jetin ja Brain2 integraatio, vaikka Futaballakin purkista telemetriat saa.

Tällä ei tikut kolise nurkkiin. https://images.app.goo.gl/RHJPAYFLsL6Sj3S37
Sivuja: [1] 2 3 ... 10