Kopterit.net

UUSI HARRASTAJA, aloita tästä => Kopterit - Aloittelijan kysymykset ja vastaukset => Aiheen aloitti: Juho1 - 18 Kesäkuu, 2022, 19:52:54

Otsikko: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 18 Kesäkuu, 2022, 19:52:54
Hei. Olen täysi noviisia alalla. Yksi tyhmä kysyy enemmän kuin sata viisasta ehtii vastamaan.  Ostin taannoin DJI mavic Air 2 S Dronen ja asentelin softat Oukitel puhelimeen. Kaikki toimii. Kun minulla sattuu olemaan Samsung Galaxy Tab A (Android v8.1.0)rokulissa ajattelin että DJI näyttönä sille olis jotain hommaa. Kun yritän ladata DJI Fly sovellusta, Android pyytää lupaa lataukseen. Kun annan luvan se lataa sovelluksen, ja kun annan komennon Asenna niin puolen minuutin päästä tulee ilmoitus"sovellusta ei asennettu" ja se on siinä. Onko kukaan saanut Galaxy Tab A (Android v8.1.0) pelaamaan
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: TeroS - 18 Kesäkuu, 2022, 21:10:09
Koita ladata tuolta: https://www.dji.com/fi/downloads/djiapp/dji-fly josko menis?
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Simo_M - 18 Kesäkuu, 2022, 22:54:14
Onko puhelimen asetuksissa rastittu "salli asennus tuntemattomista lähteistä"?
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 19 Kesäkuu, 2022, 10:20:53
Ei aivan tuollasta kohtaa löytynyt mutta Cromen alta tällainen: Asenna tuntemattomia sovelluksia: Sallittu. Siitä huolimatta asennus päättyy ilmoitukseen "Sovellusta ei asennettu". Android on minulle MS Dos:lla aloittaneena aika viidakko. Joku ruksi on nyt jossain väärässä paikassa. Kuten yllä mainitsin, Oukitel puhelimessa asennus meni heittämällä. Sitä ihmettelen miksi DJI Fly ei ole Play kaupassa. Sieltä kaikki sovellukset on asentuneet ongelmitta.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Simo_M - 19 Kesäkuu, 2022, 12:50:57
Luvan paikka vaihtelee androidin version mukaan. 8 on niin vanha ettei oikein itse muista, mutta olisiko tuosta apua: Mihin Salli asennus tuntemattomista lähteistä katosi Androidissa? (https://blog.webtech360.com/fi/android/mihin-salli-asennus-tuntemattomista-lahteista-katosi-androidissa/33303760)
Chromen rasti liittynee chromen lisäosiin.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 19 Kesäkuu, 2022, 15:21:19
Löysin tuon kommenttisi linkissä mainitun kohdan, (Omat Tiedostot, Asenna tuntemattomia sovelluksia; Sallittu) Silti nytkin kun käynnistän APK tiedoston, asennus keskeytyy ilman mitään virheilmoitusta. Toivoton tapaus, kai pitää tihruta kännykän näyttöä
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 19 Kesäkuu, 2022, 18:28:16
Onko forumilla kokemusasiantuntijoita joilla olisi sama tabletti kuin minulla ja vieläpä toimivana. Voisin vertailla asetuksia. Toinen vaihtoehto on vaihtaa tablettia. Onko porukalla kokemuksia toimivasta ratkaisusta, mikä kannattaisi hankkia
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 22 Kesäkuu, 2022, 13:50:30
Jatkanpa tässä monologia. Kävin DJI:n forumilla ja siellä oli keskustelua eri kännyköiden/tablettien toimimattomuudesta DJIFly sovellukselle. Monenlaista ongelmaa oli. Kun tuo minun tablettini on jo vanha, niin tuskin mitään fixiä on tulossa. Kertokaapa millä Tabletilla olette saaneet DJIFly:n toimimaan, niin vetäsen ostohousut jalkaan.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Simo_M - 22 Kesäkuu, 2022, 17:51:15
No minulla toimii sovellus hyvin Samsung s6 tabissa ja jopa ikivanhassa Sony experiassa (android 4.x). Kokeilin joskus myös jotain Lenovon halpis 7" tabia, no sovellus "toimi" mutta oli käyttökelvottoman takkuinen. Myös kaikissa puhelimissani appi on toiminut Oneplus, Xiaomi, Huavei ja iPhone.
On sanottava että tuo iphone on paras käyttää, ei sen takia että se olisi tehokkaampi tai toimivampi vaan koska sen näyttö on kirkkain. Olenkin jossain DJI foorumilla nähnyt vertailun eri tabien ja puhelimien näytön kirkkauksista ja i-laitteet ovat olleet aina kärkipäässä.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 23 Kesäkuu, 2022, 08:15:09
Kiitoksia vinkistä. Pitää laittaa tilaukseen. Raportoin kun jotain on tapahtunut
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: monsku - 26 Kesäkuu, 2022, 13:36:44
Huawei BAH2-W9 halppis tabletissa myös toimii
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 30 Kesäkuu, 2022, 19:25:35
Sain postissa iiltapäivällä  Samsung S6 tabletin  Siinä pelaa DJI Fly. Ei kai tässä auta muuta  kun hankkia  luvat ja alkaa lentelemään. Matalalla  ja hitaasti.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 01 Heinäkuu, 2022, 18:48:31
No niin, eipä se taas vaahtoon lypsäny (jos joku ymmärtää agraarisen vertauksen) Tilasin tuollasen palikan: https://www.24hshop.fi/koti-vapaa-aika/lelut-ja-pelit/dronare/mobilhallare/pidike-tabletille-dji-mavic-air-2?gclid=Cj0KCQjwtvqVBhCVARIsAFUxcRu1w48c34xNoj7sFRyp68kDZgWc8O-iSE9qVRzKiQ5JsiwW7KC_ajUaAk01EALw_wcB. Tuolla pitäisi pystyä kötöstelemään Tabletti Mavic ohjaimeen. Mutta kun ei. Tämä uusi Tablettini on liian iso (10.5 tuumaa) 10 tuumainen mahtuisi. On kuin rippikoulupukua koettaisi pukea.  Netistä löytyy kaikenlaista, mutta speksit on niin huonot että ei ole varmuutta mitä saa. Onko tovereilla käytännön kokemusta millä adapterilla Samsung s6 tab:n saa kiinni ohjaimeen.  EDIT: Yksi vaihtoehto voisi olla hiihtosuunnistajien kartanpidike, Siihen kun köyttää tabletin ja ohjaimen kiinni niin voi riehua vapaasti. Josks valovuosia sitten 80 luvulla pilasin parit sukset hiihtosuunnistuksessa.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Simo_M - 02 Heinäkuu, 2022, 14:06:41
Tablettikoteloon voi liimata pukalikan tjms. jonka saa kiinni vakio puhelinpitemeen. S6 on sen verran yleinen tabi että siihen löytyy halpoja kuoria/koteloita ihan kivijalasta.
Otsikko: Vs: DJI Fly a
Kirjoitti: Juho1 - 30 Heinäkuu, 2022, 14:53:05
Vähän päivitystä näin sadepäivän ratoksi. Sain DJI Fly:n pelaamaan Samsungin S6:ssa mutta pidinkötöstelmä vaati pitemmän USB kaapelin jonka hain Motonetistä. Projekti oli muutaman viikon hyllyllä ja kun kaiken piti olla valmista niin yhteyttä Dronen ja tabletin välille ei muodostunutkaan. Poistin sovelluksen ja asensin uudelleen useita kertoja, ei tulosta. Otsasuonet alkoi olla jo lyijykynänvahvuiset. Jo lähes epätoivoisena otin laitteen mukana tulleen (liian lyhyt) kaapelin ja kopaisin sillä vielä kerran. A Vot. Pelaa. Vika oli Motonetin USB kaapelissa. P*skan myivät. Gigantista löytyi toimiva. Tulipahan opiskeltua Androittia.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: next - 30 Heinäkuu, 2022, 19:17:52
Tiedoksi kun ostelee noita kaapeleita niin osa on vain lataukseen ja osassa on se data osuus eli puhutaan silloin otg kaapelista.
Halvat yleensä on noita vain latauskaapeleita.
Laadussakin eroa kyllä eli halvat otg kaapelit eivät silti dataa välillä jaksa välittää....
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Juho1 - 30 Heinäkuu, 2022, 22:56:57
Olipa opettavainen kokemus. Et koskaan ole liian vanha oppiaksesi uutta. Työurani tein HW suunnittelijana ja projektipäällikkönä teollisuuden mittalaitteiden tuotekehityksessä, mutta eipä siellä USB:tä juurikaan käytetty ainakaan omissa designeissa. Jos joku tästä ketjusta saa helpotusta niin hyvä.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: TeroS - 31 Heinäkuu, 2022, 15:56:53
Tiedoksi kun ostelee noita kaapeleita niin osa on vain lataukseen ja osassa on se data osuus eli puhutaan silloin otg kaapelista.
Halvat yleensä on noita vain latauskaapeleita.
Laadussakin eroa kyllä eli halvat otg kaapelit eivät silti dataa välillä jaksa välittää....
Itse asiassa on kolmea kaapelia:

- Pelkkä virta eli lataus
- Virta + data
- Virta + data OTG

OTG on ”USB On-The-Go” joka eroaa datakaapelista hiukan.
Otsikko: Vs: DJI Fly sovellus
Kirjoitti: Picofly - 02 Elokuu, 2022, 20:32:33
Onko tovereilla käytännön kokemusta millä adapterilla Samsung s6 tab:n saa kiinni ohjaimeen.  EDIT: Yksi vaihtoehto voisi olla hiihtosuunnistajien kartanpidike, Siihen kun köyttää tabletin ja ohjaimen kiinni niin voi riehua vapaasti. Josks valovuosia sitten 80 luvulla pilasin parit sukset hiihtosuunnistuksessa.

Itselläni on MavicAir 2:n ohjaimessa tämä adapteri, johon mahtuu ainakin 9,7" Ipad ilman ongelmia. Vaatii vain vähän pidemmän USB/Lightning-kaapelin:

https://www.kameraliike.fi/fi/product/pgytech-tablet-mount-tablettiteline-dji-mavic-sarjan-kopterit-/12566