Kopterit.net

Yleiset => Muu keskustelu => Aiheen aloitti: Riku21 - 04 Kesäkuu, 2021, 10:58:47

Otsikko: Robottiruohonleikkuri
Kirjoitti: Riku21 - 04 Kesäkuu, 2021, 10:58:47
Onko täällä porukalla noita robottiruohonleikkureita? Itse ajattelin hankkia tuollaisen. Säästö se on pienikin säästö vapaa-ajassa :D Kannattaako ottaa kapasiteetiltaan isomman alueen leikkaava, (http://"https://evxstore.com/fi/") mitä oikeasti tarvitsee, hyödyttääkö se mitään?
Otsikko: Vs: Robottiruohonleikkuri
Kirjoitti: TeroS - 04 Kesäkuu, 2021, 15:39:02
Poistin sun tuplaviestin :)
Otsikko: Vs: Robottiruohonleikkuri
Kirjoitti: Maikko - 04 Kesäkuu, 2021, 18:06:26
Akkukäytöisellä Einhellillä mennään, eli ei omaa kokemusta. Porukoilla Stigan joku perusmalli ja eikös se ole niin että jokaisella leikkurimallilla on suositeltu pihan maksimi koko? Sen alle kun menee niin koko niin on bueno. jos ottaa pykälää isomman kuin on tarve niin en näe oikein mitään hyötyä, muutakuin muun mahdolliset lisätoiminnallisuudet  joita löytyy kalliimmista malleista.

Otsikko: Vs: Robottiruohonleikkuri
Kirjoitti: HJK - 05 Kesäkuu, 2021, 09:50:50
Robomow RS 630 menossa viidettä vuotta. Hankin aluksi lenokkikentälle, mutta kun verkkovirran saanti alkoi tökkimään, niin nostin omalle pihalle. Hienosti toimii "ylitehoinenkin" 1700 neliön nurmikolla, eikä muuta haittaa paitsi on kookkaana vähän kömpelö puutarhan pensaiden välissä (ei aina löydä kaikkia katvepaikkoja). Roboteissa löytyy eri malleja rinteisiin tai ahtaisiin paikkoihin joten kannattaa keskustella tunnetun merkkiliikkeen myyjän kanssa. Markettien myyjät eivälttämättä osaa vastata, mutta esimerkiksi Husqvarna Automower® on vahva edustus ja huolto. Sellainen on pyörinyt naapurissa jo parikymmentä vuotta ja ainoa mikä kuluu on terät. Itsellä kokemusta vain Robomowista ja se on järjettämän tehokas rinteissä ja jyrsii vaikka omenapuun juuret (jos on koholla). Pystyy jopa umpiniittyyn, josta selviää kunhan aikansa jauhaa...

Perusoivallus, että säästää valtavasti isännän aikaa ja vaivoja kun on vähän isommat nurmikot. Stiga Park ajoleikkuria en ole tarvinnut enää kuin lumilinkovarustettuna.
Otsikko: Vs: Robottiruohonleikkuri
Kirjoitti: Riku21 - 22 Kesäkuu, 2021, 09:42:40
Tuli hankittua Worxin M700 plus-malli. Tämän vuoden malli, paranneltu versio edeltäjästään. Pystyy pesemään vedellä ja teräyksikkö on kelluva. Onneksi soitin kauppaan ja kysyin myyjältä neuvoa. Muuten olisin tilannut astetta pienemmän mallin. Mutta pidin tärkeänä ominaisuutena, että on tosiaan mahdollista puhdistaa vedellä.