Kopterit.net

UUSI HARRASTAJA, aloita tästä => Multikopterit - Aloittelijan kysymykset ja vastaukset => Aiheen aloitti: Puttha - 06 Kesäkuu, 2019, 22:06:19

Otsikko: Phantom 3 advanced akku ongelma
Kirjoitti: Puttha - 06 Kesäkuu, 2019, 22:06:19
Hei!

Sain reilut pari vuotta sitten lahjaksi Phantom 3 4k advanced multikopterin. Laite jäi kuitenkin laatikkoonsa ja ollut siis täysin korkkaamatta ja lentämättä siitä asti. Tänään yritin sitten opetella perusteita ja latailla akkuja sekä tutkia sovellusta. Latasin ensin koneen akku reilun tunnin, jonka jälkeen kaikki valot sammuivat, oletin että akku valmis? Oikeassa? Latasin myös ohjaimen akkua toista tuntia ja sama juttu! Valot sammuivat, akku valmis! Ohjain käynnistyy normaalisti. Kun koitan käynnistää koneen akkua (yksi nopea painallus ja kaksi sekunttia sen jälkeen toisella painalluksella pitoa) joka kiinnitetty kopteriin se vaan vihreä välähtää kerran, sitten se rullaa ne neljä vihreää valoa ja sammuu?

Siispä mistä näen onko kopterin akussa yhtään virtaa? Onko akku pilalla jos seissyt useamman vuoden uutena laatikossa? Keinoja saada akku heräämään? Keinoja nähdä lataako akkua? Milloin tiedän että akku ladannut? Kaikki valot sammuneet? Kun painan kerran, montako valoa pitäisi syttyä jos akku täysi?

Täysin aloittelija kyselee kokeneemmilta! Kiitos etukäteen! 🙏