Kopterit.net

Tekniikka => Simulaattorit ja PC-ohjelmat => Aiheen aloitti: Trent7 - 23 Huhtikuu, 2016, 11:04:45

Otsikko: Simulaattorin hankinta edessä
Kirjoitti: Trent7 - 23 Huhtikuu, 2016, 11:04:45
Parilla pikku kopulla on nyt harrastus aloitettu ja jatkuva korjailu alkaa käymään hermoille.  ;D Joten seuraavaksi olis simulaattorin hankinta edessä. Ehdotuksia otetaan vastaan, mutta tällä hetkellä on vain yksi vaihtoehto mielessä, Accu Rc, ja tämä siksi koska se oli ainut josta löysin ladattavan asennuspaketin netistä. Omassa työläppärissä puhtia löytyy, mutta ei dvd/cd -asemaa.

Lähinnä sellaisen varmistuksen ennen kun alan pakettia tilaamaan haluaisin ja toivoisin jos joku foorumilainen pystyisi antamaan. Elikkä ohjaimena mulla on Walkeran devo 7e. Toimiiko tuo suoraan yhteen AccuRcn kanssa sillä mukana tulevalla JR/Spectrum kaapelilla, vai tarvitaanko jokin lisäadapteri? Vai saako toimimaan yhteen ollenkaan?

Muitakin vaihtoehtoja otetaan huomioon, jos jollakulla on sellaista antaa.
Otsikko: Vs: Simulaattorin hankinta edessä
Kirjoitti: Bnito - 23 Huhtikuu, 2016, 11:22:31
Varauksella kattoisin tota accurc:tä. Helifreakin mukaan kehitys tiimi on supistunut 1 kaveriin ja päivitykset tullee hitaammin jatkos...

Muita netistä ladattavia ainakin next jonka demon voit ladata. Itel tuo käytös ja ajaa asiansa. Devo7e itekin alkuu simutin ja kyl se tommosella perus stereo plugil toimi. Eli tarttee adapterin välii accurc kans...ei pysty oikee puhelimel linkittää oikeesee paikkaa mut eiköhä joku muu sen ehi tekkee.
Otsikko: Vs: Simulaattorin hankinta edessä
Kirjoitti: Aiv - 23 Huhtikuu, 2016, 12:03:37
Ainakin Next, Heli-X ja Aerofly RC:n sai ladattua netistä. Devo 7e toimi semmoisella ebaysta ostetulla muutaman euron adapterilla. Paremmin toimi se missä on liukukytkin, millä valita millaisena ohjaimena se tunnistuu. Huonommalla adapterilla en saanut lentomoodi ja hold kytkintä ohjelmoitua simulaattorille.
Otsikko: Vs: Simulaattorin hankinta edessä
Kirjoitti: Tohtori R - 24 Huhtikuu, 2016, 14:07:27
ainahan siitä levystä voi tehä vaikka töissä/kaverilla/kirjastossa ( :D ) imagen usbitikulle. Ei siis kannata valita simua noilla perustein.

Simuja on monia ja kaikilla on oma suosikkinsa.

Itse pidän RF7.5 mallinnuksensa puolesta parhaana ja realistisimpana mutta toi ei oo saanu ikuisuuksiin mitään päivityksiä. Ei tosin haittaa itseä ku en hae simulta uusia koneita ja juttuja vaan puhtaasti hyvää fysiikkamallinnusta. Ei kiinnosta mitäkoneen kyljessä lukee.

Next oli omasta mielestä suuri pettymys mitä kokeilin.

Kaikilla noilla kuitenkin veivaa.

Phoenix on kanssa yks suosittu.
Otsikko: Vs: Simulaattorin hankinta edessä
Kirjoitti: marola - 27 Huhtikuu, 2016, 20:50:07
Samaa mieltä Tohtorin kanssa. Ilmaista hyvää simua ei ole olemassa (?). Se ohjain millä aikoo lentää livenä olisi hyvä saada siihen koplattua niin, että tikkutuntuma on sama. Kentillä ja kopterin mallilla tms ei ole merkitystä. Simun tarkoitus lienee treenata omia hermoratoja niin, että palaute liikkeistä tulee suunnileen oikea-aikaisena eikä mikään turha zoom helpota näkyvyyttä, livenä kopteri karkaa äkkiä, jos simun zoom tuo sen aina lähelle :). Hyvä fysiikkamallinnus on juuri oikean tuntuinen kriteeri. Ittellä Phoenix, jota ei ole tarvinnut vaihtaa, joku muu voi olla parempi.