Kopterit.net

UUSI HARRASTAJA, aloita tästä => Multikopterit - Aloittelijan kysymykset ja vastaukset => Aiheen aloitti: soltais - 12 Maaliskuu, 2015, 21:06:31

Otsikko: Walkera QR X350 ei käynnisty
Kirjoitti: soltais - 12 Maaliskuu, 2015, 21:06:31
Moi.
Ostin Walkeran enkä saa käynnistymään , kun yhdistän virran potkurit liikahtaa vähän  vasen valo vilkkuu ,kun olen kaliproinnut kompassin ja antanut etsiä satelliitit oikea valo vilkkuu 5 kertaa ja tauko taas 5 kertaa . Sen jälkeen olen katkaissut virrat ja yhdistänyt uudestaan . Lähettimestä kun siirtää kaasu tikkua eteen niin antaa ääni merkin näyttöön tulee kuva. Ohjeista en ymmärrä mitään kun en osaa Lontoota . Lähetin on DEVO F7 . Jos joku osais sanoa mitä olen tehnyt väärin näistä katkasioista en oikein tiedä mitään , aikaisemmin on ollut Syma X5C .
Kiitän etukäteen jos joku auttais tai jos asuis Lahden lähettyvillä niin vois näyttää kuinka toimii
Otsikko: Vs: Walkera QR X350 ei käynnisty
Kirjoitti: Raimund - 12 Maaliskuu, 2015, 23:29:22
Jaa......kai sä olet ottanut moottorilukon pois siirtämällä kaasuvipua alas ja vasemmalle alakulmaan? Moottorilukko päälle = kaasuvipu alas ja oikeaan alakulmaan.... Tämä tietysti riippuu lähettimen asetuksista että menikö juuri tuossa järjestyksessä.
Katso ohjekirjasta kuvat kohdasta "Motor lock / Motor unlock".

Leijuttelua sitten ihan vaan ja rauhallisia liikkeitä näköyhteys säilyttäen. Selvitä että mikä lähettimen kytkin vaikuttaa mihinkin toimintoon.

Gps toimintoja kandee käyttää enempi vasta sitten kun perus asiat ja lennätys on hanskassa.
Youtubesta löytyy hyviä videoita aiheesta,tosin ulkomaan kielellä....mut näkyyhän kuva kuitenkin.
Otsikko: Vs: Walkera QR X350 ei käynnisty
Kirjoitti: soltais - 13 Maaliskuu, 2015, 06:46:57
Kiitos paljon nyt toimii
Otsikko: Vs: Walkera QR X350 ei käynnisty
Kirjoitti: vesa68 - 15 Maaliskuu, 2015, 16:05:28
sit voit kattoo noita mun saamia ohjeita niistä kans jotai apuu.oon ite samanlainen ummikko ton koneen kanssa, ei lontoo taivu.