Kopterit.net

Helikopterit => Kopterivalmistajat => Walkera => Aiheen aloitti: TeroS - 19 Heinäkuu, 2013, 20:45:22

Otsikko: VAROITUS: Devo RX701 vastaanotin, mahd. muitakin?
Kirjoitti: TeroS - 19 Heinäkuu, 2013, 20:45:22
Tämmöisiä tapahtui tuossa kerran:

Lentelin rauhassa suoraa ohilentoa, vispilä lensi ohi ja kääntyä meinasin. Ei totellut, jatkoi eteenpäin suoraa vaakalentoa. Kääntelin tikkuja ja ihmettelin että mitä ihmettä. Katsoin mankkaa, oli päällä, ei ollut piippaillut, ei mitään oireilua. Pientä hätääkin alkoi jo olemaan että sielläkö se 700 euroa nyt lentää vielä pari minuuttia poispäin...

Yhtäkkäi vispilä totteli taas, äkkiä maahan täysin hallitusti, onneksi ehjänä ja kävellen hakemaan, ei uskaltanut lentää.

Jokin kolisi kun nostin maasta, ulkoisesti ei mitään näkynyt, outoa, tutkitaanpa kotona.

Kolinan lähteeksi varmistui RX701-vastarin sisältä irronnut konkka jota ihmettelin hetken. Konkka on juotettu jaloistaan ja käännetty piirikortin suuntaiseksi mutta on täysin varmistamaton, tippa kuumaliimaa olisi tämänkin hoitanut.

Avasin toisen RX701:n ja totesin että näinhän sielläkin on, liimasin kiinni niin ettei taatusti irtoa ennekuin torppi on sellainen että ei jää piirikorttikaan ehjäksi.

Homma on helppo, suosittelen vahvasti varmistamaan asian. Aina vispilä sen verran tärisee että nuo kevyet konkan jalat väsyvät ja menevät poikki, torpeissa varsinkin. Huomionarvoista on että jos vastari on asennettu "oikeinpäin" on konkka piirilevyn alapuolella ja pääsee taittumaan aika paljon ennenkuin osuu kotelon pohjaan.

Tuote on edelleen hyvä, ei moittimista, mutta enpä olisi tälläistäkään osannut ajatella.