Kopterit.net

Kilpailutoiminta => F3C FAI => Eurosport => Aiheen aloitti: LoneWolf - 16 Marraskuu, 2011, 12:23:00

Otsikko: 700-kokoista sähkökopteria eurosporttiin/poppiseen
Kirjoitti: LoneWolf - 16 Marraskuu, 2011, 12:23:00
Tekisi ensi kesänä mieli kokeilla poppista tai ehkä jopa eurosporttia, mutta hyllystä ei oikein löydy sopivaa välineistöä koska ainoa isompi kopterini on FBL... Joten arvon FAI-gurut, mitä suosittelisitte kopteriksi? Sen on oltava iso (700-kokoluokkaa) ja kuljettava sähkön voimalla. Hirobot yms "ilmeiset valinnat" ovat aivan liian kalliita, ei minulla ole varaa maksaa pelkästä rungosta yli 2000 euroa...

Onko tuosta T-Rex 700E F3C:stä mihinkään? Entäs Rave 90 ENV? Onko muita vaihtoehtoja jotka eivät aiheuta konkurssia ja velkavankeutta?
Otsikko: Vs: 700-kokoista sähkökopteria eurosporttiin/poppiseen
Kirjoitti: JariN - 16 Marraskuu, 2011, 13:21:02
F3C rexällä pärjäät mainiosti viälä F3C Faissakin....kysy vaikka Anssilta (epävirallisissa PM:ssa 2. sija, lensi finaalin F3C Rexällä  ;) )vielä halvempi vaihtoehto on hommata flybar nuppi siihen olemassaolevaan.

Ei oo kalustosta kiinni pärjääminen Eurossa, saati poppiksessa.

Ja jos sulla on silmukat ja vaakakierteet ym. sen verran hallussa, ettei kopteri niistä pahasti karkaile, ilman muuta aloitat Eurosta.
Otsikko: Vs: 700-kokoista sähkökopteria eurosporttiin/poppiseen
Kirjoitti: ropellihattu - 16 Marraskuu, 2011, 14:16:48
Onko muita vaihtoehtoja jotka eivät aiheuta konkurssia ja velkavankeutta?

Sulla on nyt mennyt harrastus jotenkin poskelleen, nuohan pitäis olla jo! Ihan ensimmäisiä asioita harrastuksen alussa: Osta simulaattori, pärähdä täysin koptereihin ja hommaa velkavankeus ja mene konkkaan. :D

Otsikko: Vs: 700-kokoista sähkökopteria eurosporttiin/poppiseen
Kirjoitti: Juho - 16 Marraskuu, 2011, 14:53:06
Kyllä mä uskoisin että fbl-nupillakin voit lentää kisoissa, ei se kuitenkaan silleen auta...

Rave on suosittu maailmalla, mm. Jenkkien maajoukkeesta kaksi lensi sillä viime kesänä italiassa. Ei sen kummempia kokemuksia, varmasti kuitenkin kone jolla voi pärjätä maailman huipulla. Varaosat on sitten se vaikeampi juttu, säätäminen kanssa.

Rekkula helppo valinta, ja selkeesti halvin. Lentääkin ihan mukavasti, leijunnassa vaikea mutta taivaalla jees.

Multa voisi irrota erittäin halvalla haribon eagle VPUS...  Reilusti alle tonnilla runko, laita yv jos kiinnostaa.. (ovh reilu 2000e)
Otsikko: Vs: 700-kokoista sähkökopteria eurosporttiin/poppiseen
Kirjoitti: Juho - 19 Marraskuu, 2011, 00:27:45
Vähän vielä tähä pitää tulla huutelemaan...

Uusi tulokas F3C-hommaan on vanha kunnon Raptor. Malliltaan E720 G4 tai jotain sinnepäin.. Italiassa näkyi pari kappaletta, yksi hurja jenkki lensi sellasella 15 parhaan joukkoonkin. Kitin hinta pyörii jossain about 900dollarissa. Varaosien saanti varmaan onnistuu Sabesta pienellä Tonin kiusaamisella...

Toinen vekotin, vähän kalliimpi kylläkin, näyttää olevan JR:n Vibe 90 SG E12. Kitin hinta jossain reilussa tuhannessa dollarissa... ei paha sekään, tuntien JR:n laadun. Nuppi on sama mikä on Sylphidessä, elikkä täysin F3C:n sopiva oikeilla säädöillä.

Noissa kaikissa vehkeissä taitaa olla osien saanti vaikeeta Suomesta, paitsi Rexin. F3C kun on kyseessä niin ei niitä osia hirveesti mene, kuitenkaan ei paljon tarvitse tumppailla kun treenaus on jotain muuta kuin päätöntä roiskimista jossa sitten sattuu ja tapahtuu ( vaikka se onkin hauskaa :) )

Ja sitten kun alkaa sitä täyskoppaa tekemään mieli, niin kaduttaa jos on ostanut Raptorin tai Raven, niihin kun ei oikeen mitään löydy. JR ja Hirobo siinä mielessä hyviä vaihtoehtoja :) Rexiin saa kohta BlackSharkkia, ja siihen sopii myös Staysee päälle. (Stayseetä ei enää valmisteta.. )